Start în campania “Promovează-te”

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 05 februarie 2014 60 afişări

Fundatia flamanda “The Open Network for Community Development” în parteneriat cu compania Samdam Gifts inţtiază Campania Naţională de Dezvoltare de Proiecte Comunitare, intitulată “Promovează-te”.

Această campanie îşi propune încurajarea asociaţiilor şi a grupurilor informale ale societăţii civile să-şi promoveze activităţile ce le desfăşoară în cadrul comunităţii.

Campania se va desfăşura pe parcursul anului 2014 si va cuprinde: informarea cu privire la granturile oferite si la metodologia de concurs, selectia celor mai bune 10 proiecte la nivel national, finantarea si implementarea proiectelor, evaluarea activitatilor desfasurate.

Proiectele care vor primi finantare sunt acele proiecte care isi vor demonstra caracterul social si comunitar, mai concret vor prezenta activitati in, si cu actori din comunitate, care sunt direct implicati in desfasurarea acestor activitati; si care, in acelasi timp, vor promova principiul solidaritatii si incluziunii sociale (proiecte pentru, si cu persoane aflate in dificultate).

Prin finantarea acestui proiect social la nivel national, compania Samdam Gifts dezvolta valorile responsabilitatii sociale, demonstreaza interes pentru cresterea implicarii partenerilor din sectorul de afaceri in socialul romanesc.

Debutul campaniei a avut loc la Ciumarna, Suceava.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
campanie,
promovare,
proiecte,
dezvoltare,
comunitate
/actualitate/start-in-campania-promoveaza-te-12025945
12025945
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.