Valentine’s Day: FlorideLux.ro estimează vânzări de 20.000 de euro în această perioadă

Postat la 05 februarie 2014 35 afişări

Primele comenzi de buchete şi aranjamente florale pentru Ziua Îndrăgostiţilor din acest an au început deja să apară, clienţii profitând de oferta specială ce constă într-un discount de 15% şi oferirea unui cadou pentru orice comandă plasată pe site până pe 8 februarie, potrivit FlorideLux.ro, unul dintre principalii comercianţi online de flori de pe piaţa locală.

Valentine’s Day: FlorideLux.ro estimează vânzări de 20.000 de euro în această perioadă

 “Primele comenzi pentru 14 februarie 2014 au început încă din vara anului 2013, venind de la clienţii fideli care au preferat să îşi facă din timp planurile necesare”, a declarat Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro.

Deoarece va fi o perioadă foarte aglomerată, reprezentanţii companiei recomandă plasarea comenzilor cât mai din timp, astfel încât să nu existe riscul epuizării de stocuri pentru produsele dorite. În plus, clienţii se pot asigura astfel că profită de reduceri şi de ofertele speciale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/valentine-s-day-floridelux-ro-estimeaza-vanzari-de-20-000-de-euro-in-aceasta-perioada-12025547
12025547
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.