Cornea: Cu atatea taxe si impozite am depasit epoca fanariota, considerata ce mai impovaratoare

Postat la 05 septembrie 2010 22 afişări

Numarul taxelor si al impozitelor creste de la o zi la alta, ajungand sa depaseasca darile din epoca fanariota, considerata cea mai impovaratoare, a declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, vicepresedintele CSDR, Aurel Cornea.

Liderul sindical a spus ca dupa ce guvernantii au incercat sa ii "taxeze pe sindicalisti" pentru ca le strica "jocurile de culise", au trecut la al doilea mare dusman - presa.

"Noi avem zeci de rezolutii date de instantele din tara si strainatate care dovedesc ilegalitatile comise de guvernanti. Ei se fac ca nu le vad, isi vad de drum. Acum ataca presa. Cred ca astfel ne vor inchide gura, dar este doar o iuzie. Condamnam toate abuzurile facute", a adaugat Cornea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
Aurel Cornea,
CSDR,
taxe,
impozite,
dari
/actualitate/cornea-cu-atatea-taxe-si-impozite-am-depasit-epoca-fanariota-considerata-ce-mai-impovaratoare-7114448
7114448
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.