Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea La Fântâna de către Oresa Ventures

Postat la 04 iulie 2016 223 afişări

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea La Fântâna de către Oresa Ventures

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea La Fântâna, companie activă în sectorul îmbutelierii de apă în sistem de watercoolere, de fondul de investiţii Oresa Ventures (Cyprus) Limited.

Autoritatea de concurenţă a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice.

Ca urmare a analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/consiliul-concurentei-a-autorizat-preluarea-la-fantana-de-catre-oresa-ventures-15516287
15516287
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.