Congresul PSD a desemnat-o oficial pe Viorica Dăncilă,candidat la prezidenţiale

Postat la 24 august 2019 42 afişări

Congresul PSD a desemnat-o oficial pe Viorica Dăncilă,candidat la prezidenţiale

Social-democraţii prezenţi sâmbătă la Congresul extraordinar al PSD au decis desemnarea oficială a Vioricăi Dăncilă drept candidat al partidului la prezidenţiale, anunţul fiind făcut de secretarul general al PSD Mihai Fifor.

„Supun la vot desmenarea doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă, preşedintele PSD în calitate de candidat pentru alegerile prezidenţiale din acest an. Stimaţi colegi, daţi-mi voie să vă spun că în unanimitate congresul PSD a decis să o desemneze pe Viorica Dăncilă ca şi candidat la alegerile prezidenţiale din a acest an”, a declarat Mihai Fifor, la Congresul PSD de sâmbătă.

La rândul ei, Viorica Dăncilă a afirmat că este un om ca oricare altul şi că toate deciziile pe care le-a luat au fost pentru a îi ajuta pe românii. Totodată, premierul a spus că nu se luptă împotriva nimănui, ci pentru fiecare român.

„În această campanie nu trebuie să depunem solidaritatea, dar şi efortul şi tot curajul de care putem da dovadă. Sunt un om ca oricare altul, un om printre oameni. M-am născut într-un oraş mic din România care au muncit într-o familie de oameni simplu. Sunt inginer. Azi sunt soţie, mamă, am o familie frumoasă pe care o iubesc enorm şi care mi-a stat mereu alături. Cred că în familie, cred în Dumnezeu, cred în muncă şi cred în cinste. Cred enorm în oameni, în poporul român care ştiu că merită şi poate întotdeauna mai bine. Orice decizie pe care am luat-o a fost pentru a ajuta mame, tineri, copii şi pensionari. Sunt şi voi rămâne mereu alături de oameni. Asta cred că e menirea omului politic. Asta cred că e misiunea social-democraţiei. De aceea suntem aleşi, de aceea guvernăm, de aceea conducem ţara. Ca să aducem dreptate, echilibru şi progres în societate. Eu nu mă lupt împotriva nimănui, ci pentru români, pentru fiecare român”, a explicat Viorica Dăncilă, după ce a fost desemnată prezidenţiabilul PSD.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
candidat,
desemnare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.