Concedieri care zguduie piaţa. Peste 14.000 de angajaţi din industria auto aşteaptă o decizie definitivă

Autor: Alex Ciutacu Postat la 06 decembrie 2018 269 afişări

Concedieri care zguduie piaţa. Peste 14.000 de angajaţi din industria auto aşteaptă o decizie definitivă

Politicienii americani au făcut presiuni asupra CEO-ului General Motors, Mary Barra, încercând să oprească decizia companiei de a concedia peste 14.000 de oameni, potrivit CNBC.

Mary Barra are astăzi şi mâine două întâlniri private cu mai mulţi politicieni şi oficiali ai regiunilor care vor fi cel mai mult afectate de aceste concedieri.

Barra s-a întâlnit până acum cu senatorul republican Rob Portman din Ohio şi democratul Sherrod Brown. În plus, ea ar trebui să se întâlnească cu reprezentanţii democraţilor, Tim Ryan. Toţi aceşti politicieni au încercat să negocieze cu Barra pentru a opri concedierile.

General Motors îşi propune să concedieze circa 14.000 de angajaţi, a parte a unui plan restructurare şi reorganizare a businessului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
decizie,
angajati,
industria auto

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.