Situaţie bizară într-o comună din Vrancea: Localitatea, rămasă fără primar şi viceprimar, condusă de un agent agricol

Postat la 06 decembrie 2018 42 afişări

Comuna Bordeşti, din judeţul Vrancea, unde primarul a murit, iar viceprimarul nu a fost ales de Consiliul Local, este condusă de un agent agricol, delegat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Agentul agricol refuză, însă, semnarea documentelor oficiale.

Situaţie bizară într-o comună din Vrancea: Localitatea, rămasă fără primar şi viceprimar, condusă de un agent agricol

Blocajul din comuna Bordeşti, judeţul Vrancea, a început în urmă cu câteva săptămâni, când primarul a murit. În mod normal, înlocuitorul acestuia trebuia să fie viceprimarul, dar acesta nu a fost ales în Consiliul Local din cauza disputelor dintre reprezentanţii majorităţii PSD-ALDE-UNPR.

 

Nici următoarea variantă de înlocuire a primarului, respectiv cu secretarul comunei, nu poate fi folosită, deoarece acesta este implicat într-un dosar penal şi a fost suspendat din funcţie.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
agent,
comuna,
primar,
viceprimar,
vrancea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.