ULTIMA ORĂ! Prima reacţie a lui Liviu Dragnea după scandalul din Parlament

Postat la 05 decembrie 2018 488 afişări

Preşedintele Camerei Deputaţilor a acuzat, miercuri, că şeful statului Klaus Iohannis s-ar afla în spatele acţiunii din Parlament, spunând că Opoziţia, "după stilul lui Iohannis", vrea să ia cu japca Parlamentul. Dragnea mai spune că nu se întâmplă nimic fără ştirea preşedintelui.

ULTIMA ORĂ! Prima reacţie a lui Liviu Dragnea după scandalul din Parlament

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri că plenul de revocare a sa este unul pus la punct de Marian Neacşu, exclus din PSD şi Raluca Turcan, deputat PNL, care se laudă de câteva zile că au un plan "de Oscar".

 

"De la fiecare început de săptămână se stabileşte care sunt vicepreşedinţii care conduc şedinţele de plen. Nu am fost în sală pentru că i-am lăsat să se desfăşoare. E un plan făcut de dl Marian Neacşu cu doamna Raluca Turcan, se şi laudă că asta, spuneau că este un plan de Oscar, bineînţeles un plan care nu are nicio legătură cu legea, pentru că e făcută de regulamentul Camerei Deputaţilor şi legea trebuie respectată", a declarat Liviu Dragnea.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
parlament,
dragnea,
stil,
revocare,
case,
iesire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.