România, invizibilă pe harta turistică a lumii: niciun oraş local nu îşi face loc în topul celor mai vizitate 100 din lume

Postat la 05 decembrie 2018 226 afişări

Praga se află în top zece cele mai vizitate oraşe din Europa.Polonia este prezentă cu două centre urbane în top 100.

România, invizibilă pe harta turistică a lumii: niciun oraş local nu îşi face loc în topul celor mai vizitate 100 din lume

România nu are niciun oraş în topul celor mai vizitate 100 de centre urbane din lume, aceasta fiind o atestare a faptului că piaţa locală este invizibilă pe harta turistică a lunii.

 

Clasamentul „Top 100 City Destinations 2018“ realizat de compania de cercetare de piaţă Euromonitor şi ajuns deja la cea de-a 11-a ediţie este realizat pe baza datelor din 2017, mai exact pe baza numărului de sosiri internaţionale. Pentru a ajunge la clasamentul celor 100 de oraşe au fost analizate un total de 600 de centre urbane.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
top,
vizita,
harta,
refuz,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.