BestValue redeschide magazinul travel retail de pe aeroportul din Cluj-Napoca, în urma unei investiţii de 800.000 de euro

Autor: Andra Stroe Postat la 04 decembrie 2018 226 afişări

BestValue, companie lider de piaţă în sectorul de travel retail, redeschide magazinul de pe aeroportul internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca, Terminalul Plecări Internaţionale, în urma unui amplu proces de remodelare şi a unei investiţii în valoare de 800.000 de euro.

BestValue redeschide magazinul travel retail de pe aeroportul din Cluj-Napoca, în urma unei investiţii de 800.000 de euro

Astfel, magazinul de pe aeroportul din Cluj-Napoca devine al doilea magazin BestValue ca importanţă şi cifră de afaceri, după Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Bucureşti.

Acţiunile de remodelare ale magazinului au vizat atât realocarea spaţiului pentru categoriile de produse existente – o suprafaţă extinsă pentru categoria fashion şi accesorii –, cât şi repoziţionarea diverselor categorii de produse. Un element de inovaţie îl reprezintă integrarea tehnologiei LED, atât pe faţada magazinului, cât şi în interior.

Cu un portofoliu de peste 2.000 de produse, noul magazin de tip walk-through găzduieşte 50 de branduri de parfumerie – printre care Chanel, Dior, Tom Ford, Lancome, Kilian, Hermes, Guerlain, Armani, Yves Saint Laurent, Boss etc. –  branduri de fashion, precum Guess şi Desigual sau de bijuterii – Swarovski, Fossil. La acestea se adaugă un sortiment larg de băuturi şi dulciuri, jucării, valize şi suveniruri.

„Prin această remodelare a magazinului, am încercat să oferim clienţilor noştri o interacţiune unică, utilizând spaţii fluide de tip walk-through şi facilitând comunicarea vizuală cu ajutorul tehnologiei inovative (ecrane multimedia). Zonele dedicate categoriilor de produse sunt clar evidenţiate şi uşor accesibile, tocmai pentru a veni în întâmpinarea pasagerilor grăbiţi care caută produsul potrivit. Clujul este un reper important pe harta Millenium, iar noul concept al magazinului Plecări Internaţionale Cluj-Napoca este trend-setterul care va marca startul schimbărilor de design al magazinelor BestValue”, a declarat Cristian Negoiţă, director general Millenium Pro Design.

Design-ul inovator al magazinului a fost conceput de echipa de arhitecţi a Abstract Design din Cluj-Napoca, în colaborare cu echipa de arhitecţi Millenium Pro Design.

„Provocarea majoră a acestui proiect a fost transformarea unui spaţiu traversat de fluxul principal de pasageri într-un spaţiu de retail, unitar şi coerent. Soluţia adoptată a fost cea de magazin walk-through, o soluţie uzuală în travel retail. În acest proiect, am propus o nouă identitate de retail, identitate ce pune accent pe detalii, finisaje şi comunicare vizuală. Noul design îşi propune să transforme experienţa de shopping dintr-o necesitate într-o experienţă memorabilă şi surprinzătoare din punct de vedere vizual”, a spus Adrian Roşca, arhitect Abstract Design.

Aeroportul internaţional Avram Iancu din Cluj-Napoca este, în prezent, în plină dezvoltare, iar numărul de zboruri internaţionale creşte continuu. În primele nouă luni din acest an, peste 888.000 de pasageri au trecut prin magazinul tip walk-through, 22,5% dintre aceştia devenind clienţi BestValue.

BestValue este prezent pe aeroportul din Cluj-Napoca cu două magazine pe fluxurile internaţionale de pasageri, unul situat în Terminalul Plecări Internaţionale, care a trecut printr-un amplu proces de remodelare, şi celălalt in Terminalul Sosiri Internaţionale, dar şi cu un magazin Crew Shop, destinat angajaţilor aeroportului, situat la etajul 1, în zona de legătură dintre terminalele Plecări şi Sosiri.

Magazinele BestValue din Cluj-Napoca generează 10% din totalul vânzărilor pentru grupul Millenium. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cluj napoca,
aeroport,
retail

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.