Compania care deţine Bergenbier lansează băuturi infuzate cu cannabis pe piaţa canadiană

Autor: Alex Ciutacu Postat la 05 august 2018 93 afişări

Compania care deţine Bergenbier lansează băuturi infuzate cu cannabis pe piaţa canadiană

Molson Coors Brewing a anunţat că unitatea pe care o gestionează în Canada a încheiat o tranzacţie prin care va dezvolta băuturi cu infuzie de cannabis pentru piaţa din Canada, potrivit CNBC.

Producătorul din Denver susţine că unitatea canadiană, Molson Coors Canada, va intra în parteneriat cu producătorul canadian de cannabis, The Hydropothecary Corporation, pentru a creea un parteneriat comun „prin care vom urmări oportunităţile dezvoltării băuturilor non-alcoolice infuzate cu cannabis, pentru piaţa din Canada, după legalizare”.

Consumul recreaţional de marijuana va deveni legal în următoarele luni în Canada. Molson Coors Canada va controla parteneriatul cu 57,5%.

„Canada sparge gheaţa în sectorul cannabisului şi, ca una dintre cele mai mari companii pe piaţa băuturilor, Molson Coors Canada are o oportunitate unică de a participa în acest segment de piaţă care creşte din ce în ce mai repede”, spune Frederic Landtmeters, preşedinte şi CEO al Molson Coors Canada.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
canabis,
piata,
bauturi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.