Comandament de caniculă la PMB. Temperaturile în Bucureşti vor ajunge la 39 de grade

Postat la 04 august 2017 68 afişări

Reprezentantul ANM a anunţat, la comandamentul organizat de Primăria Capitalei, că în Bucureşti, vineri şi sâmbătă temperaturile vor fi cuprinse între 36 şi 39 de grade. Edilul Capitalei a anunţat suplimentarea personalului din spitalele din subordine.

Comandament de caniculă la PMB. Temperaturile în Bucureşti vor ajunge la 39 de grade

"Avertizarea cod portocaliu pentru Bucureşti e valabilă astăzi şi mâine, timp în care apreciem temperaturi de 36-39 grade. Pentru Bucureşti astăzi maxima va fi în jur de 38 grade, mâine 38-39 grade. Intensitatea maximă se va concretiza pe parcursul zilei de sâmbătă pentru ca ulterior, duminică, temperatura maximă să scadă puţin. La începutul săptămânii viitoare disconfortul se va menţine. Valul de căldură este unul deosebit de lung, se va încheia în partea a doua a săptămânii", a declarat Gabriela Băncilă, reprezentant al Administraţiei de Meteorologie (ANM).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.