COD PORTOCALIU de inundaţii

Postat la 30 septembrie 2013 52 afişări

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis o avertizare COD PORTOCALIU de inundaţii valabilă de miercuri de la ora 23:00 pe râurile din spaţiul hidrografic Dobrogea (judeţele Constanta şi Tulcea).

COD PORTOCALIU de inundaţii

 Se mentine COD GALBEN pe râurile din bazinele hidrografice: Timis superior si pe afluentii sai din bazinul superior, Bârzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna (judetul Caras Severin), Jiu superior si afluentii sai (judetele Hunedoara, Gorj si Mehedinti).

Se instituie COD GALBEN începând cu data de 30.09.2013 ora 20:00 pe Desnatui, pe afluentii de stânga ai Jiului si pe cursul mijlociu al Jiului (judetele Gorj si Dolj), pe afluentii Oltului inferior (judetele Vâlcea si Olt), pe Vedea si afluentii sai (judetele Olt, Arges si Teleorman), pe afluentii Argesului inferior (judetele Arges, Dâmbovita si Giurgiu), pe afluentii Ialomitei  (judetul Prahova) si pe Calmatui (judetul Braila).

Mai multe râuri din sud-vestul ţării se află luni, în intervalul 3.00 - 18.00, sub COD GALBEN de inundaţii, bazinele hidrografice vizate fiind Timiş, Bârzava, Caraş, Nera, Cerna şi Jiu, potrivit unei avertizări emise de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cod-portocaliu-de-inundatii-11424520
11424520
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.