Intesa Sanpaolo, a doua mare bancă italiană, are un nou CEO, după demisia lui Cucchiani

Postat la 30 septembrie 2013 28 afişări

Intesa Sanpaolo, a doua mare bancă italiană, l-a numit pe Carlo Messina, până în prezent şeful diviziei de retail, în funcţia de CEO, după demisia lui Enrico Tommaso Cucchiani pe fondul neînţelegerilor dintre acesta şi consiliul director privind strategia grupului.

Intesa Sanpaolo, a doua mare bancă italiană, are un nou CEO, după demisia lui Cucchiani

 "Cucchiani s-a retras din funcţia de managing director şi CEO cu efect imediat. Consiliul de Administraţie, reunit în efectiv complet, l-a numit în unanimitate pe Carlo Messina ca managing director şi CEO", se arată într-un comunicat al Intesa Sanpaolo, citat de Bloomberg.

Messina (51 de ani) lucrează la Intesa Sanpaolo din anul 1995 şi a ocupat anterior funcţia de manager general al băncii şi director al diviziei de retail.

Demisia lui Cucchiani vine pe fondul neînţelegerilor dintre acesta şi anumiţi membri ai board-ului şi directori executivi cu privire la stilul de management şi strategie, potrivit Wall Street Journal (WSJ).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/intesa-sanpaolo-a-doua-mare-banca-italiana-are-un-nou-ceo-dupa-demisia-lui-cucchiani-11422644
11422644
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.