Cluj: Copilotul Răzvan Petrescu, mutat de la Terapie Intensivă într-un salon. Evoluţia sa este bună

Postat la 13 februarie 2014 42 afişări

Copilotul Răzvan Petrescu, rănit în urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni, a fost mutat de la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca într-un salon al Secţiei de Chirugie, evoluţia stării sale de sănătate fiind bună.

Cluj: Copilotul Răzvan Petrescu, mutat de la Terapie Intensivă într-un salon. Evoluţia sa este bună

 Tatăl copilotului, Dan Petrescu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că acesta face câte două şedinţe de kinetoterapie pe zi, pentru recuperare post-operatorie.

"Răzvan a fost mutat, miercuri, de la Terapie Intensivă într-un salon de la Chirurgie I. Acesta este un lucru bun, înseamnă că merge spre bine. Rămâne sub supraveghere, este monitorizat. Face câte două şedinţe de kinetoterapie pe zi, pentru recuperare post-operatorie. Cu cât va face mai multă mişcare, cu atât cresc şansele de recuperare mai rapidă", a spus Dan Petrescu.

Acesta a afrmat că nu ştie când va fi externat fiul său din spital, aşteptând în acest sens o decizie a medicilor clujeni.

Copilotul Răzvan Petrescu, în vârstă de 23 de ani, a suferit trei operaţii până în prezent.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cluj-copilotul-razvan-petrescu-mutat-de-la-terapie-intensiva-intr-un-salon-evolutia-sa-este-buna-12078201
12078201
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.