Clotilde Armand, victorie în instanţă: „reorganizarea Primăriei Sectorului 1 merge înainte”

Autor: Petru Mazilu Postat la 29 iunie 2021 176 afişări

Primarul Clotilde Armand a anunţat că reorganizarea Primăriei Sectorului 1 merge înainte după ce instanţa a respins o contestaţie care viza măsura privind desfiinţarea Administraţiei Pieţelor, Administraţiei Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi Unităţilor Sanitare Publice.

Clotilde Armand, victorie în instanţă: „reorganizarea Primăriei Sectorului 1 merge înainte”

Primarul Armand susţine că structurile desfiinţate erau folosite drept paravan pentru acordarea de contracte unor firme de partid.

„Justiţia mi-a dat astăzi dreptate şi a anulat decizia prin care era suspendată hotărârea de Consiliu Local prin care au fost desfiinţate trei structuri. Prin intermediul acestor structuri fosta administraţie dădea contracte cu dedicaţie unor firme de partid: Administraţia Pieţelor, Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi a Unităţilor Sanitare Publice şi Centrul Cultural. Toate aceste 3 structuri aveau un buget total de aproximativ 200 milioane lei şi până într-o 100 de angajaţi”, a anunţat Clotilde Armand pe Facebook.

Primarul Sectorului 1 mai anunţă că reorganizarea a fost contestată de reprezentantul unui sindicat înfiinţat pentru a împiedica reformele.

„Cel care a contestat reorganizarea instanţă este un sindicalist al ADP apropiat de deputatul diamant. Acest sindicat a fost creat să se opună reformelor din primărie. Decizia iniţială de suspendare a fost folosită de actori politici ai Consiliului local al Sectorului 1 pentru a întârzia votarea bugetului pe 2021”, a mai spus primarul Sectorului 1.

Sentinţa este definitivă, a precizat Clotilde Armand.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clotilde armand,
sectorul 1,
reorganizare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.