Clotilde Armand cere anularea autorizaţiei de construire pe Aleea Modrogan 1A: Este îngrozitor

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 18 ianuarie 2021 362 afişări

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că va cere prefectului Capitalei anularea autorizaţiei de construire şi va sesiza ISC pentru Aleea Modrogan 1A: „Este îngrozitor să priveşti cum o zonă protejată devine betonată din cauza unor funcţionari publici cu interese meschine”.

Clotilde Armand cere anularea autorizaţiei de construire pe Aleea Modrogan 1A: Este îngrozitor

„În această dimineaţă (luni dimineaţa - n.r.) am mers pe Aleea Modrogan nr. 1A din inima Bucureştiului şi am văzut şantierul de acolo. Este îngrozitor să priveşti cum o zonă protejată devine betonată din cauza unor funcţionari publici cu interese meschine. În Parcelarea Filipescu cineva s-a gândit să planteze 3 blocuri şi să distrugă zona istorică. Ştim foarte bine cine a dat aceste avize şi autorizaţii de construire”, afirmă Clotilde Armand.

Ea anunţă că viceprimarul Sectorului 1 Oliver Păiuşi care a început deja demersurile de verificare a documentaţiei elaborată de funcţionarii din Primăria Sectorului 1.

„Eu voi înainta către prefectul municipiului Bucureşti o solicitare de anulare a autorizaţiei de construire şi voi sesiza Inspectoratul de Stat în Construcţii. Avem zero toleranţă faţă de cei care aleg să distrugă moştenirea impresionantă a Bucureştiilor”, conchide primarul Sectorului 1.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sectorul 1,
modrogan,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.