Cine se va inghesui sa taie panglica la cei 10 noi km ai Autostrazii Transilvania

Postat la 01 noiembrie 2010 15 afişări

Inca 10 noi km din Autostrada Transilvania vor fi deschisi circulatiei in noiembrie, pe tronsonul Turda - Campia Turzii, potrivit declaratiilor oficialilor companiei americane Bechtel, constructorul autostrazii.

Circulatia urmeaza sa fie deschisa dupa taierea panglicii de inaugurare. Surse din Ministerul Transporturilor au declarat pentru Gandul ca in perioada 1-4 noiembrie o comisie de inspectie din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) va face receptia lucrarilor.

Dupa inaugurarea noului tron­son se va putea circula de la Gilau la Campia Turzii pe tronsonul 2B, pe o dis­tanta de 52 de kilometri. Bechtel ar putea continua, ulterior, lucrarile pe A3 in judetul Bihor, pe tronsonul 3C, intre Suplacu de Barcau si Bors.

Cititi mai multe pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-se-va-inghesui-sa-taie-panglica-la-cei-10-noi-km-ai-autostrazii-transilvania-7646034
7646034
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.