Cine este omul care i-a pus “gând rău” tutunului. Cum a ajuns o PETIŢIE ANTI-FUMAT o lege în toată regula

Postat la 06 februarie 2016 346 afişări

Cine este omul care i-a pus “gând rău” tutunului. Cum a ajuns o PETIŢIE ANTI-FUMAT o lege în toată regula

O petiţie online iniţiată la Cluj în anul 2013 care susţinea interzicerea fumatului în spaţiile publice închise a ajuns să fie promulgată în 2016. “Legea antifumat” a stârnit discuţii şi chiar controverse însă, din 16 martie va ajunge realitate. Mihai Cucerzan, profesor de Sociologie la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca este omul din spatele acestui demers, iniţiatorul petiţiei online, cel care a crezut în beneficiile interzicerii fumatului şi a şi acţionat îna cest sens. În urma unui studiu realizat pe un eşantion de 1180 de persoane, s-a adeverit faptul că oamenii susţin un astfel de demers.

Mihai Cucerzan a relatat, într-un interviu acordat în exclusivitate Vocea Transilvaniei, “povestea” petiţiei devenite lege, amintind care sunt efectele benefice şi de durată ale restricţionării fumatului în spaţiile publice închise.

Cititi mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fumat,
petitie,
lege,
tutun
/actualitate/cine-este-omul-care-i-a-pus-gand-rau-tutunului-cum-a-ajuns-o-petitie-anti-fumat-o-lege-in-toata-regula-15043285
15043285
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.