Cum să probezi hainele online

Postat la 06 februarie 2016 261 afişări

Cum să probezi hainele online

Comerţul online are avantajul comodităţii, dar nu poate oferi tot ce oferă comerţul tradiţional, cum ar fi posibilitatea de a proba hainele înainte de a le cumpăra. Un magazin online american însă, Lyon + Post, încearcă să convingă clientela că se poate şi altfel, implementând un model aparte de business.

Clientele se pot înscrie pe site, unde li se prezintă produsele selectate pentru Lyon + Post de o expertă în domeniul modei care le alegea îmbrăcămintea pentru vedete, din care aleg şi fac o listă cu cele le interesează.

Magazinul le trimite până la patru dintre ele pentru a le proba şi a se decide dacă le păstrează şi le pune la dispoziţie şi ambalaj pentru a returna ce nu doresc prin poştă, iar plata se face în monentul în care clientele anunţă ce doresc să păstreze. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
haine,
online,
clienti,
comert,
lyon,
pastrare,
post,
proba,
refuz
/arta-si-societate/lifestyle/cum-sa-probezi-hainele-online-15040048
15040048
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.