China a trimis doctori specialişti, infirmieri şi ajutoare medicale în ţările care au cel mai afectate de coronavirus

Postat la 14 martie 2020 512 afişări

China a trimis doctori specialişti, infirmieri şi ajutoare medicale în ţările care au cel mai afectate de coronavirus

9 medici specialişti care au tratat pacienţi infectaţi cu COVID-19 în China au aterizat joi seară la Roma. Ei au fost însoţiţi de asistenţi, dar si de ajutoare medicale.

Un avion Airbus A350 al China Eastern a aterizat la Roma cu o echipa de specialişti detaşaţi pentru a-i ajuta pe italieni în lupta cu virusul COVID-19, scrie Corriere della Sera.

Noua medici specialişti în reanimare şi pediatrie, dar şi infirmieri şi echipamente medicale au ajuns pe aeroportul Fiumicino.

Potrivit presei internaţionale, alte echipe de specialişti chinezi au fost detaşate în Iran şi Pakistan, dar şi în alte ţări, pentru a sprijini lupta cu virusul COVID-19.

La Roma, doctorii chinezi îi vor învăţa pe cei italieni cum să acţioneze eficient.

Tot aseara, un avion al Air Malta a aterizat în Italia. Acesta a avut la bord 169 de cetăţeni italieni, care au stat blocaţi în insulă în ultimele zile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medici,
ajutoare,
china,
specialisti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.