Măsurile luate de Therme Bucureşti pentru stoparea răspândirii coronavirusului

Postat la 13 martie 2020 2262 afişări

Măsurile luate de Therme Bucureşti pentru stoparea răspândirii coronavirusului

În contextul măsurilor luate de tot mai mulţi jucători din piaţă pentru stoparea răspândirii coronavirusului, complexul Therme Bucuresti a hotărât să restricţioneze pentru moment accesul vizitatorilor în toate zonele centrului până la data de 31 martie 2020, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a companiei.

În plus, reprezentanţii companiei au decis, de asemenea, să devanseze lucrărilor multianuale de mentenanţă, planificate iniţial pentru a doua jumătate a lunii mai. „Lucrările de mentenanţă prevăzute de Therme Bucureşti în această perioadă vizează menţinerea celor mai înalte standarde de igienă, siguranţă şi confort în cel mai avansat tehnologic proiect din Europa”, au scris reprezentanţii Therme Bucureşti pe Facebook.

„Conform comunicatului celei mai respectate Asociaţii Profesionale Europene a Centrelor Termale - EWA, având în vedere procedurile uzuale de igienizare şi dezinfectare, cât şi mediul natural, calitatea aerului şi temperatura ambientală specifice proiectelor Therme, se confirmă, prin medicul coordonator al unităţii speciale de izolare din cadrul clinicii Robert Bosch din Stuttgart, Katja Rothfuß, faptul că: «Nu există nici un risc specific de transmitere a virusurilor în centrele termale si băile publice, dimpotrivă: clorul şi căldura sunt duşmani naturali ai virusurilor»”, se arată în postare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
masuri,
stopare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.