CFR Călători va trece, duminică, la ora de vară. Cum vor circula trenurile

Postat la 24 martie 2017 34 afişări

CFR Călători informează, joi, că începând cu data de 26 martie 2017, în activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficială de vară, ora 3.00 devenind ora 4.00, scrie Mediafax.

CFR Călători va trece, duminică, la ora de vară. Cum vor circula trenurile

Trecerea la ora de vară nu modifică mersul trenurilor în vigoare, circulaţia urmând a se efectua conform orarului prevăzut în mersul trenurilor.

„Trenurile de călători vor circula după ora acutală (de iarnă) până în noaptea de 25/26 martie la ora 3.00, care va deveni ora 4.00. După ora 4.00, trenurile vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară. Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 3.00, care devine ora 4.00, îşi vor continua mersul până la staţia de destinaţie, iar în cazul când orele de plecare ale acestor trenuri se suprapun cu orele normale de plecare în intervalul orar 4.00-5.00, trenurile vor pleca în ordinea rangului”, precizează CFR Călători.

Citiţi continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.