Cele mai puternice 100 de femei din business: Tatiana Cimpoeşu, vicepreşedinte { grupul Agricola }

Autor: Andra Stroe Postat la 02 mai 2019 194 afişări

„Două dintre regulile emergente din viaţa personală care m-au ajutat în carieră sunt: să îţi pară mai rău în viaţă de ceea ce nu ai avut curajul să încerci decât de ceea ce ai făcut greşit şi să îţi păstrezi curiozitatea vie şi dorinţa de a învăţa în fiecare zi câte ceva nou despre munca ta.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Tatiana Cimpoeşu, vicepreşedinte { grupul Agricola }

•   Deţine funcţia de vicepreşedinte al grupului Agricola de zece ani.

•   Consideră că pe lângă tenacitate şi noroc, în mediul de afaceri din România este nevoie de obiective precise şi de reguli flexibile, care să sprijine compania şi pe managerii acesteia să se adapteze cu agilitate, rapid şi eficient la schimbările foarte dese, uneori chiar abrupte şi care înseamnă, deopotrivă, ameninţări şi oportunităţi pentru atingerea obiectivelor.

•  Sfatul său pentru cineva care îşi începe cariera în acest domeniu este unul preluat de la Ginni Rometty (CEO al IBM): „Nu te defini niciodată în funcţie de competiţia ta. Dacă îţi trăieşti viaţa şi te defineşti în funcţie de produsul sau de competiţia ta, vei pierde din vedere cine este clientul tău”.

Cifră de afaceri (2018): 160 mil. euro

Număr de angajaţi: 2.764

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.