Cele mai puternice 100 de femei din business: Elisabeta Moraru, country business development manager { Google România}

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 02 mai 2019 192 afişări

„Dacă cineva îşi face treaba bine, acest lucru se reflectă şi asupra felului în care este perceput. Cred că aceasta este adevărata valoare a percepţiei pe care o creezi despre tine, pentru că poţi să modelezi această percepţie într-o manieră în care poţi să ajungi unde doreşti, dar folosind adevăratele principii care te conduc în viaţă.“

Cele mai puternice 100 de femei din business: Elisabeta Moraru, country business development manager { Google România}

•   Elisabeta Moraru s-a alăturat echipei Google în aprilie 2012, iar în octombrie 2016 a preluat funcţia de country business development manager.

•   A absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti în 2003, apoi şi-a aprofundat studiile cu un master în ştiinţele comunicării şi în politică şi management electoral, iar în 2010 a obţinut doctoratul în sociologie.

•   Înainte de a se alătura companiei Google, a făcut parte din echipea de management de la Xerox şi Microsoft.

Cifră de afaceri (2017): 18,8 mil. lei

Profit (2017): 0,99 mil. lei

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.