Cele mai puternice 100 de femei din business: Irina Măndoiu, director general adjunct { Albalact }

Autor: Andra Stroe Postat la 02 mai 2019 163 afişări

„Abilitatea de a lucra cu oamenii este esenţială. Orice manager trebuie să ştie să convingă şi să mobilizeze oameni şi resurse. Expertiza tehnică se învaţă repede, priceperea de a relaţiona frumos şi eficient trebuie s-o ai de la bun început şi s-o cultivi pe parcurs.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Irina Măndoiu, director general adjunct { Albalact }

•   A urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe din cadrul Universităţii Lucian Blaga din Sibiu şi este licenţiată în biologie, cu specializare în protecţia mediului.

•   A intrat în echipa Albalact în 2005 ca trade marketing manager, după cinci ani fiind avansată pe poziţia de director comercial, iar din 2017 ocupă funcţia de director general adjunct.

•   „Regula de aur” după care se ghidează în carieră este să împartă cu oamenii de lângă ea idei, experienţe şi responsabilităţi, lucru care a învăţat-o că e bine să şi asculţi, nu doar să vorbeşti.

•   Crede că pentru a reuşi în mediul de afaceri din România este nevoie de o viziune aerisită asupra lucrurilor şi de mult curaj pentru a-ţi asuma riscurile inerente, care vin şi din contextul general, şi că puterea de adaptare permanentă la un mediu concurenţial este obligatorie, iar hotărârile se iau având perspectivă. 

Cifră de afaceri (2017): > 589 mil. lei

Profit (2017): > 8,7 mil. lei

Număr de angajaţi: 1.200

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.