LIVE: EDIŢIE SPECIALĂ - MEET THE CEO - Care sunt motivele pentru care România este una dintre cele mai importante pieţe pentru BAT?

LIVE Proteste violente la Paris de Ziua Internaţională a Muncii: Sute de persoane au fost reţinute şi peste 12.500 au fost percheziţionate

Postat la 01 mai 2019 48 afişări

Cel puţin 200 de persoane au fost reţinute şi peste 12.500 au fost percheziţionate la Paris, în urma protestelor organizate miercuri, cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncii, potrivit Poliţiei pariziene, citată de France 24.

LIVE Proteste violente la Paris de Ziua Internaţională a Muncii: Sute de persoane au fost reţinute şi peste 12.500 au fost percheziţionate

UPDATE Cel puţin 200 de persoane au fost reţinute la Paris în urma protestelor violente

 

Deşi la nivel naţional protestele au fost în general paşnice, la Paris autorităţile au fost nevoite să folosească gaze lacrimogene după ce mai mulţi protestatari au devenit violenţi.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proteste,
paris,
retineri,
perchezitionare,
munca

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.