Cele mai puternice 100 de femei din business: Cornelia Nicolae, retail sales manager { Eastern Europe Stefanel }

Autor: Andra Stroe Postat la 08 mai 2019 81 afişări

„Orice ai pretinde oamenilor cu care lucrezi, ei nu te pot lua în serios decât dacă tu setezi exemplul în organizaţie. Alte reguli importante ţin de asumare şi responsabilizare şi de dezvoltarea unei echipe puternice. Devii un team player autentic abia când echipa ştie în detaliu ce are de făcut şi face totul impecabil, iar atunci când greşeşte, transformĂ greşeala într-o oportunitate.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Cornelia Nicolae, retail sales manager { Eastern Europe Stefanel }

•   Coordonează operaţiunile Stefanel din România, Turcia, Polonia, Germania şi Austria.

•   Are o experienţă de peste 15 ani în retailul vestimentar, înainte de Stefanel lucrând în cadrul Lee Cooper şi BSB Fashion.

•   Principala regulă după care se ghidează în carieră este aceea potrivit căreia exemplul personal face diferenţa în cadrul unei echipe, dar spune că la fel de important este să cultivi respectul pe toate palierele businessului, faţă de furnizori şi, mai ales, faţă de clienţi, şi să munceşti din greu, să te lupţi pentru ce vrei şi să ai încredere în tine.

•   Consideră că pentru a reuşi în mediul de afaceri din România este nevoie de pasiune şi experienţă, dar la fel de important este să iei lucrurile pas cu pas, să munceşti, să evoluezi, să înveţi limbi străine, să îţi şlefuieşti intuiţia şi priceperea, să creşti ca lider.

•   Îi sfătuieşte pe cei care vor să înceapă o carieră în acest domeniu să înceapă de jos, să se angajeze într-un magazin de fashion şi să crească pas cu pas, aceasta fiind calea de a şti dacă domeniul acesta li se potriveşte şi de a vedea dacă pot creşte şi învăţa. 

Cifră de afaceri (2018): 26 mil. lei

Număr de angajaţi: 70 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.