Cel mai puternic lanţ de restaurante din Bulgaria intră pe piaţă cu o locaţie în mallul AFI Cotroceni

Postat la 14 martie 2017 60 afişări

Grupul bulgar de restaurante Happy, unul dintre cei mai im­­­portanţi jucători de pe piaţa de restaurante de la sud de Du­năre, va deschide o unitate în mallul AFI Cotroceni, ur­mând a-şi face astfel intrarea pe piaţa locală, spun sursele din piaţă.

Cel mai puternic lanţ de restaurante din Bulgaria intră pe piaţă cu o locaţie în mallul AFI Cotroceni

Bulgarii care au peste 20 de restaurante pe piaţa-mamă şi alte două în Barcelona, Spania, tatonează piaţa locală de mai mult timp. Acum însă, ei vor merge la ultimul etaj al mallului din Cotroceni cu o unitate de 2.000 mp, conform datelor ZF. Mall-ul va opera lucrări de extindere pentru a-i găzdui pe bulgari la ultimul etaj, urmând a fi construită şi o terasă specială.

Până la închiderea ediţiei nici oficialii AFI şi nici cei ai grupului Happy nu au răspuns solicitării ZF.

Bulgarii de la Happy, o afacere de familie, a mai ne­go­ciat şi cu alte centre comerciale şi s-au uitat şi la centrul vechi al Capitalei, însă nu au semnat nimic.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.