Cel mai puternic bancher: Cu cât a fost plătit Jamie Dimon de la JPMorgan Chase în 2017. Suma depăşeşte 28 de milioane de dolari

Autor: Alex Ciutacu Postat la 23 iulie 2018 107 afişări

Cel mai puternic bancher: Cu cât a fost plătit Jamie Dimon de la JPMorgan Chase în 2017. Suma depăşeşte 28 de milioane de dolari

CEO-ul JPMorgan Chase, Jamie Dimon, a fost cel mai bine plătit bancher din Statele Unite în 2017, după ce a încasat peste 28,3 milioane de dolari, cu 3,9% mai mult decât în anul anterior, arată un studiu realizat de S&P Global Market Intelligence, citat de MarketWatch.

Executivul Bank of America a ocupat poziţia a doua. Brian Moynihan a încasat în total peste 21,3 milioane de dolari, acesta fiind urmat de Michael Corbat, CEO-ul Citigroup, care a dus acasă peste 17,8 milioane de dolari.

Surpriza clasamentului este Timothy Sloan, CEO al Wells Fargo, care a câştigat 17,5 milioane de dolari, în contextul în care instituţia pe caer o conduce îşi revine cu greu dintr-o serie de scandaluri.

Printre motivele pentru care Wells Fargo se află sub scrutinul clienţilor se numără impunerea unor serii de servicii pe factura clienţilor – precum asigurare medicală pentru animale de companie – cu care aceştia nu au fost de acord sau de care nu avea nevoie, potrivit Wall Street Journal.

Săptămâna trecută, banca din San Francisco a adăugat în raportul pe trimestrul doi suma de 619 milioane de dolari, drept cheltuieli de refinanţare pentru clienţii păgubiţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bancheri,
jpmorgan,
plati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.