Probleme pentru fratele mai puţin cunoscut al Simonei Halep! Imaginea care a "aruncat în aer" internetul. Şi-a pus tot oraşul în cap

Postat la 23 iulie 2018 324 afişări

Nicolae Halep, fratele Simonei, a devenit "celebru" într-un mod negativ pe Facebook. Tânărul şi-ar fi parcat maşina într-un mod care i-a iritat pe trecători şi aceştia au postat o fotografie care a devenit virală într-un grup de pe reţeaua socială, pentru modul în care şi-a lăsat bolidul în stradă.

Probleme pentru fratele mai puţin cunoscut al Simonei Halep! Imaginea care a "aruncat în aer" internetul. Şi-a pus tot oraşul în cap

Fratele Simonei Halep şi-ar fi oprit bolidul pe o trecere de pietoni, neinteresându-l că acest lucru poate să creeze probleme pentru cei care traversează, dar şi pentru şoferii care ar vedea foarte târziu pietonii. Nicolae este aspru criticat pe reţeaua de socializare pentru faptul că ar considera că totul i se cuvine, în Constanţa.

Unul dintre internauţii de pe grupul de Facebook a postat entleyul de 180.000 de euro al fratelui numărului unu mondial parcat pe o trecere de pietoni. Locaţia este strada Ştefan Mihăileanu din Constanţa, iar Nicolae nu ar fi ţinut cont de Codul Rutier, oprind unde a găsit loc.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.