Cel mai înalt tobogan cu apă din lume, deschis într-un parc de distracţii din Kansas - VIDEO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 10 iulie 2014 174 afişări

Cel mai înalt tobogan cu apă din lume, deschis într-un parc de distracţii din Kansas - VIDEO

Verrückt (nebun, prostesc, în germană), al cărui nume e inspirat de Insano, fostul deţinător al recordului mondial, până în 2005, este cel mai înalt tobogan cu apă din lume. Înălţimea este de 51 de metri, cât un bloc cu 18 etaje.

Cei de la Schlitterbahn, compania care a construit toboganul, spun că viteza de coborâre este de aproximativ 100 de km/h .

 Toboganul va avea 264 de trepte de urcat până în vârf şi va fi acoperit cu o plasă de siguranţă pentru a evita accidentele. Parcul de distracţii va fi înconjurat de un râu artificial de peste 1.5 kilometri, astfel că vizitatorii pot ajunge la oricare dintre atracţii fără să iasă din apă.

Primii care au testat toboganul au fost chiar cei care l-au construit, Jeff Henry şi John Schooley.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-inalt-tobogan-cu-apa-din-lume-deschis-intr-un-parc-de-distractii-din-kansas-video-12922820
12922820
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.