Avocat: Fiul lui Bercea Mondial este cercetat pentru cumpărare de influenţă

Postat la 10 iulie 2014 39 afişări

Avocatul lui Mircea Băsescu a declarat joi, la ieşirea de la DNA, că fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, este cercetat pentru cumpărare de influenţă, într-un dosar disjuns din cel în care se fac cercetări pentru trafic de influenţă.

Avocat: Fiul lui Bercea Mondial este cercetat pentru cumpărare de influenţă

 Avocatul Nelu Traşcă a spus că a mers joi la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a cere lămuriri cu privire la raportul de expertiză audio-video făcut în dosarul de trafic de influenţă. El a precizat că le-a cerut anchetatorilor audierea expertului Gheorghe Pop, întrucât expertiza ar fi "contradictorie".

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că disjungerile din dosarul de la Constanţa - în care au fost trimişi în judecată soţia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, doi fii, fiica şi ginerele său, pentru şantajarea lui Mircea Băsescu - au fost conexate la dosarul de la DNA Bucureşti, în care sunt cercetaţi fratele preşedintelui şi Marian Căpăţână. După conexare, procurorii au disjuns cauza de la Bucureşti şi au format un nou dosar în care Sandu Anghel ar fi cercetat pentru cumpărare de influenţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avocat-fiul-lui-bercea-mondial-este-cercetat-pentru-cumparare-de-influenta-12922857
12922857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.