Cea mai populară rută aeriană este între Seul şi o insulă de care probabil nu ai auzit niciodată. Un avion pleacă la fiecare 15 minute

Postat la 15 decembrie 2016 982 afişări

Care crezi că este cea mai populară rută aeriană? De la New York la Los Angeles? Din Londra către Paris? Poate de la Beijing la Shanghai? Niciuna dintre aceste varianate, scrie Business Insider.

Cea mai populară rută aeriană este între Seul şi Jeju, capitala insulei Jejudo din Coreea de Sud. Anul trecut peste 11 milioane de oameni au călătorit pe această rută. Următoarea rută, în funcţie de numărul de călători, este între Tokyo şi Sapporo cu 8 milioane de pasageri.

Din Seul către Jeju pleacă un avion la fiecare 15 minute şi potrivit Business Insider sunt în jur de 200 de zboruri în fiecare direcţie zilnic.

De ce călătoresc atât de mulţi către această insulă?

În primul rând, nu doar coreeni merg aici, ci şi foarte mulţi chinezi deoarece nu au nevoie de viză pentru a călătorii acolo şi datorită abundenţei de cazinouri. Totuşi, majoritatea turiştilor vin din Coreea deoarece Jeju este recunoscută ca fiind "Hawaii-ul Coreei de Sud" şi foarte mulţi coreeni vin pe insulă să-şi petreacă luna de miere aici.

În 2011, Jeju a fost numit una dintre cele 7 minuni noi ale naturii. De asemenea, pe insulă se află şi un parc tematic numit "Love Land", unde rulează filme de educaţie sexuală şi sunt 140 de sculpturi ce întruchipează cupluri în diferite poziţii sexuale. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.