Ce spune Nicuşor Dan, despre lipsa apei calde şi a căldurii

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 18 ianuarie 2021 163 afişări

Ce spune Nicuşor Dan, despre lipsa apei calde şi a căldurii

Ne e frică acum, când e frig, să nu crape reţeaua şi să fim nevoiţi să lăsăm multe blocuri fără căldură, spune primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, despre faptul că bucureştenii nu au apă caldă şi căldură la parametri optimi.

„Există multe blocuri din Capitală care au furnizarea sub parametri. A fost o decizie care s-a luat. Au existat două alternative - fie se merge pe funcţionarea sub parametri, fie se forţa reţeaua pe o temperatură mai mare şi o presiune mai mare cu riscul ca ea să crape. Şi atunci decizia care s-a luat la nivel termoenergetic a fost să se meargă pe prima variantă - a nu se forţa reţeaua”, spune Nicuşor Dan.

Primarul general precizează că în acest moment există doar două avarii minore pe reţeaua secundară care vor fi remediate, în cursul după-amiezii.

„Se poate produce mai mult, se poate pune presiune pentru a transmite mai mult, dar ne e frică acum, când e frig, să nu crape reţeaua şi să fim nevoiţi să lăsăm multe blocuri fără căldură”, conchide primarul general al Capitalei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
APĂ CALDĂ,
CĂLDURĂ,
NICUŞOR DAN

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.