Ce spune miliardarul Bill Gates despre faptul că ar fi folosit un potenţial vaccin pentru implantarea microcipurilor în oameni pentru a le monitoriza mişcările

Autor: Ioana Matei Postat la 23 iulie 2020 14932 afişări

Ce spune miliardarul Bill Gates despre faptul că ar fi folosit un potenţial vaccin pentru implantarea microcipurilor în oameni pentru a le monitoriza mişcările

Miliardarul Bill Gates, a cărui fundaţie a donat milioane de dolari în direcţia tratamentului şi găsirii unui vaccin împotriva coronavirusului, a negat toate acuzaţiile care i se aduc în diverse teorii ale conspiraţiei. Potrivit unui articol publicat de CNBC, el a făcut referire la un sondaj din Statele Unite din care reieşea că 28% din oameni cred că ar fi folosit un potenţial vaccin pentru implantarea microcipurilor în oameni pentru a le monitoriza mişcările.

„Trebuie să aducem adevărul la suprafaţă”, a spus Gates, cofondator al Fundaţiei Bill şi Melinda Gates, într-un interviu publicat de CBS News. „Sper că această veste va muri odată ce oamenii obţin datele corespunzătoare”, a adăugat el, precizând că vrea să pună capăt pandemiei de coronavirus.

În februarie, fundaţia a anunţat că va dona 100 milioane de dolari în scopul cercetării pentru găsirea unui vaccin, cât şi în eforturile de tratare a bolii COVID-19. Donaţia a venit în contextul în care Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat că are nevoie de contribuţii de 675 de miliarde de dolari pentru a lupta împotriva răspândirii coronavirusului. În iunie, fundaţia a pus la bătaie încă 1,6 miliarde de dolari pentru alianţa Gavi, o organizaţie concentrată pe eforturile de imunizare a copiilor în contextul pandemiei de coronavirus.

„Vrem să ne asigurăm că nu vor exista oameni care mor doar din cauza lipsei unui vaccin”, a spus Gates.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bill gates,
raspuns,
fundatie,
vaccin,
oameni,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.