Ce puteţi citi în noua ediţie de Business MAGAZIN: Pariu cu viitorul: asigurările de sănătate, o piaţă în creştere - VIDEO

Autor: Ioana Matei Postat la 12 octombrie 2020 207 afişări

  • Grija pentru sănătate, un aspect care deseori era lăsat în urmă, a urcat în topul listei de priorităţi şi pentru români în contextul pandemic. Fenomenul se reflectă în evoluţia segmentului asigurărilor de sănătate, care a bifat creşteri de 30% la nivelul primelor plătite de clienţi în prima jumătate a anului şi pentru care perspectivele sunt optimiste şi pe termen lung. NN, liderul de pe segmentul asigurărilor de viaţă, apasă acceleraţia pe această nisă. Citiţi mai multe despre planurile asigurătorului în cel mai nou articol de copertă al revistei - `Pariu cu viitorul: asigurările de sănătate, o piaţă în creştere`. 
  • Business MAGAZIN a împlinit 16 ani, 767 de ediţii şi peste 50.000 de pagini. Ce spune Laurenţiu Ispir, primul redactor-şef al revistei, despre cum crede el că ar putea să arate revista în următorii 16 ani?
  • Pandemia a venit şi cu o regândire a priorităţilor când vine vorba despre bugetele noastre, iar nevoia de economisire şi de investiţii profitabile a devenit poate mai clară ca niciodată. Domeniul imobiliar este unul dintre cele mai atractive pentru românii care se gândesc la investiţii. Câţi bani trebuie însă să avem pentru a face investiţii în real estate şi cum alegem un astfel de produs investiţional, a povestit în cea mai recentă ediţie a webinarului Real Estate. Real Talk. by Storia.ro, Andrei Marinescu, broker în imobiliare, iar răspunsurile lui le veţi putea citi în cea mai recentă ediţie a Business MAGAZIN.
  • Un ziarist de la Financial Times s-a luptat cu presa, detectivii particulari, izolarea, ameninţările şi cu un colos financiar pentru a expune o fraudă care a ridiculizat autorităţile germane. Care este povestea lui Dan McCrum, spusă chiar de el?
  • Că e toamnă, vară sau primăvară, că e ploaie sau soare orbitor, nu există zi sau moment în care florile să nu aducă bucurie. Pe zâmbetele indispensabile au pariat mai mulţi mici antreprenori, care şi-au creat afacerile în jurul acestor elemenente declanşatoare de bună dispoziţie, o piaţă a florilor estimată la peste 300 de milioane de lei. Regăsiţi în Business MAGAZIN, pe scurt, câteva poveşti cu "florale", spuse pe larg, în ultimul an şi jumătate, în cadrul proiectului ZF Afaceri de la zero. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.