Ce caută lumea pe net (VIDEO)

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 16 decembrie 2012 68 afişări

Decesul cântăreţei Whitney Houston a surclasat inclusiv uraganul Sandy între cele mai căutate subiecte pe Google în 2012, în timp ce fenomenul Gangnam Style a avut timp să ajungă doar pe locul al treilea în acest top, conform raportului Google Zeitgeist.

Pe locurile următoare s-au clasat tableta iPad 3 şi jocul video Diablo 3.

În România, cele mai frecvente căutări au vizat Creative Monkeyz, rezultatele la bacalaureat, site-ul de mică publicitate Mercador şi filmele online, în timp ce melodiile cele mai căutate au fost "A ta" (Corina), "Vara nu dorm" (Connect-R) şi "Dalinda" (Alex Mica), în timp ce prima piesă străină (acelaşi obsedant "Gangnam Style") a apărut abia pe locul al patrulea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Google Zeitgeist,
internet,
2012,
cautare
/actualitate/ce-cauta-lumea-pe-net-video-10394817
10394817
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.