Câţi lei costă 1 litru de motorină standard în Bulgaria. Un turist român uimit a făcut o poză în benzinărie

Postat la 20 decembrie 2022 17152 afişări

Câţi lei costă 1 litru de motorină standard în Bulgaria. Un turist român uimit a făcut o poză în benzinărie

Preţurile la combustibil au explodat în ultimele luni, şi nu doar la noi în ţară. Iată cât costă un litru de motorină standard în Bulgaria.

Majoritatea românilor care şi-au petrecut concediile în Bulgaria au ales ca modalitate de transport maşina personală, tocmai pentru că destinaţiile de vacanţă din această ţară sunt apropiate de casă, iar costul, mai redus.

În general, preţul carburanţilor în Bulgaria este relativ similar cu cel din România.

Desigur, preţurile pot varia în funcţie de furnizor, dar şi de provincia din care pui benzină, însă diferenţele nu sunt foarte mari.

Astfel încât, în ultimele luni, preţurile carburanţilor, fie că vorbim de benzină, fie că vorbim de motorină, au crescut la nivel mondial, nu numai în România.

Cât costă un litru de motorină în Bulgaria

În Bulgaria, vara aceasta preţul era mai ieftin decât la noi în ţară.

Acum, un litru de motorină standard este 3.18 leva, adică, fix 8 lei, deci peste preţurile din România.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bulgaria,
preturi,
motorina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.