Câţi bani câştigă un preşedinte de bloc şi cum i se stabileşte salariul

Postat la 18 martie 2023 1004 afişări

Câţi bani câştigă un preşedinte de bloc şi cum i se stabileşte salariul

Câţi bani câştigă un preşedinte de bloc? Salariul lunar al acestuia este determinat de numeroşi factori, precum numărul apartamentelor aflate pe scară sau zona în care se află imobilul respectiv.

În cadrul asociaţiilor de proprietari ale blocurilor din România, preşedintele, administratorul si cenzorul sunt cele trei autorităţi care obţin anumite venituri, lună de lună. Suma de bani primită de către un preşedinte de bloc nu este fixă, ci depinde de mai mulţi factori.

Câţi bani câştigă un preşedinte de bloc. Suma diferă în funcţie de zonă şi dimensiunea imobilului

Persoana care se află la conducerea unei asociaţii de locatari din centrul Capitalei va fi remunerată mult mai bine decât omologul dintr-un cartier aflat la marginea oraşului sau dintr-o localitate din provincie.

Potrivit articolului 58 alin. (1) din Legea nr. 196/2018 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari, preşedintele asociaţiei de proprietari poate fi remunerat, la fel ca membrii comitetului executiv, pe baza unui contract de mandat, conform hotărârii adunării generale a proprietarilor, consemnată în procesul-verbal.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
castigare,
presedinte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.