Câţi angajaţi vor primi cadouri de Crăciun de la angajatori?

Autor: Ana Raduta Postat la 08 decembrie 2011 38 afişări

Majoritatea companiilor private din România vor face eforturi financiare pentru a-şi recompensa salariaţii cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Potrivit studiilor Edenred România, 40% din salariaţii din mediul privat primesc tichete şi carduri cadou, de Crăciun. "Estimăm că volumul de tichete cadou emise în acest an va înregistra o creştere de minimum 10% faţă de anul trecut, datorită unei uşoare redresări a mediului economic şi faptului că firmele au realizat impactul major pe care il au tichetele de masă şi cadou în motivarea angajaţilor", spune Philippe Blecon, directorul general Edenred România.

Dintre diversele variante de cadouri care pot fi oferite de Crăciun de companii, tichetele şi cardurile de cadouri au cel mai eficient cadru fiscal, fiind scutite de taxe salariale şi patronale.

În România, peste 30.000 de companii acordă salariaţilor lor diverse tipuri de tichete emise de Edenred.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
craciun,
sarbatoare,
pregatiri,
cadouri,
eforturi
/actualitate/cati-angajati-vor-primi-cadouri-de-craciun-de-la-angajatori-9040977
9040977
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.