Cât costă carnea de miel în pieţele şi magazinele din ţară

Postat la 05 aprilie 2018 299 afişări

Un kilogram de miel costă în pieţe între 25 şi 30 de lei, în timp ce pe Facebook este mai ieftin, doar 23 de lei, iar în supermaket costă doar 20 lei. Mielul ”în viu” se vinde şi mai ieftin, cu aproximativ 13 – 15 lei kilogramul.

Cât costă carnea de miel în pieţele şi magazinele din ţară

Carnea de miel se vinde în pieţele din Timişoara cu preţuri cuprinse între 25 şi 28 de lei pe kilogram, comercianţii precizând că preţurile sunt un pic mai mari faţă de cele de anul trecut.

“Anul trecut, am vândut carnea de miel cu 23 - 25 de lei kilogramul, în acest an cer 25 de lei şi văd că se cumpără, chiar sunt clienţi”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ioan Nicoară, care vinde miei în Piaţa 700, aflată în centrul Timişoarei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.