China plănuieşte să introducă taxe vamale suplimentare pentru peste 100 de produse importate din SUA

Postat la 04 aprilie 2018 135 afişări

Ministerul Comerţului din China a anunţat miercuri că plănuieşte să impună taxe vamale speciale în cazul a 106 de produse importate din SUA, după ce Washingtonul a publicat o listă cu importuri din China care ar putea fi vizate de taxe suplimentare, informează agenţia Dpa.

China plănuieşte să introducă taxe vamale suplimentare pentru peste 100 de produse importate din SUA

Lista de produse de import din China, publicată de Biroul Reprezentantului SUA pentru Afaceri Comerciale, va fi evaluată în următoarele 60 de zile, urmând ca după această perioadă să fie luată decizia finală privind care dintre aceste produse vor fi vizate de taxe adiţionale.

Taxele speciale anunţate de China ca reacţie la acţiunea SUA ar urma să fie impuse ulterior, depinzând de decizia Washingtonului privind taxele vamale suplimentare, au anunţat autorităţile de la Beijing.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.