Cât cheltuie românii pe mâncarea comandată: bucureştenii - 50 lei/zi, în alte oraşe - 40 de lei pe zi

Postat la 13 mai 2014 57 afişări

Bucureştenii comandă cel mai mult şi mai des de mâncare acasă şi la birou, cheltuind în medie 50 lei pe o comandă zilnică, în timp ce clujenii, timişorenii şi ieşenii care comandă mâncare online cheltuie în jur de 40 lei per comandă, potrivit foodpanda România, platforma de comenzi de mâncare.

Cât cheltuie românii pe mâncarea comandată: bucureştenii - 50 lei/zi, în alte oraşe - 40 de lei pe zi

 Şi la nivelul celor mai scumpe comenzi foodpanda tot Bucureştiul este lider, cea mai mare comandă plasată pe platformă ridicându-se la 750 lei, acesta fiind urmat de Cluj cu o comandă maximă de 500 lei, Timişoara cu 450 lei şi Iaşi cu 230 lei.

Deşi bucureştenii comandă cel mai mult şi mai des de mâncare, obiceiul de consum şi preferinţele culinare ale locuitorilor Capitalei sunt diferite de cele ale ieşenilor, clujenilor şi ale timişorenilor.

"Observăm diferenţe de consum de la o zonă la alta, însă cel mai evident este că bucureştenii comandă de pe foodpanda oarecum din necesitate. Majoritatea sunt tineri, foarte activi, cu un ritm de viaţă alert, care ştiu că la birou au nevoie de o masă completă şi hrănitoare. Clujenii, timişorenii şi ieşenii sunt gurmanzi, le place să descopere bucătării noi şi să încerce feluri ce nu se regăsesc în meniul lor obişnuit", a declarat Dan Macarie, country manager foodpanda România.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cat-cheltuie-romanii-pe-mancarea-comandata-bucurestenii-50-lei-zi-in-alte-orase-40-de-lei-pe-zi-12621947
12621947
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.