Carrefour a raportat vânzări de 21,1 miliarde euro pentru trimestrul al treilea, cu creştere în Franţa

Postat la 17 octombrie 2013 39 afişări

Carrefour a raportat vânzări de 21,1 miliarde euro pentru trimestrul al treilea, în scădere uşoară faţă de nivelul din perioada corespunzătoare a anului trecut, iar afacerile grupului în Franţa, pe segmentul hipermarketurilor, au urcat pentru prima dată în ultimii doi ani.

Carrefour a raportat vânzări de 21,1 miliarde euro pentru trimestrul al treilea, cu creştere în Franţa

 Astfel, vânzările totale ale grupului francez de retail au scăzut cu 1,3% în trimestrul al treilea, la 21,1 miliarde euro. După excluderea efectelor variaţiei cursurilor de schimb valutar şi a preţului carburanţilor, veniturile Carrefour afişează un avans de 3,4% în perioada analizată, potrivit unui comunicat transmis joi de companie.

Hipermarketurile Carrefour din Franţa deschise de cel puţin 12 luni au înregistrat vânzări în creştere cu 1,9%, prima evoluţie pozitivă din trimestrul al doilea al anului 2011, potrivit datelor Bloomberg.

Carrefour a reuşit să revină pe creştere pe piaţa locală prin reducerea preţurilor şi renovarea hipermarketurilor. Performanţele îmbunătăţite din Franţa compensează pentru problemele din alte regiuni, unde evoluţia nefavorabilă a ratelor de schimb valutar reprezintă o problemă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/carrefour-a-raportat-vanzari-de-21-1-miliarde-euro-pentru-trimestrul-al-treilea-cu-crestere-in-franta-11530181
11530181
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.