ANUNŢUL făcut astăzi de PAUL

Autor: Ioana Matei Postat la 16 octombrie 2013 1694 afişări

Cu o suprafaţă totală de 150 mp, Paul Romană este a opta brutărie din Bucureşti şi a noua din ţară. A 10-a locaţie Paul se va deschide tot săptămâna aceasta, pe 17 octombrie în Mall Promenada şi va avea o suprafaţă de 224 mp, incluzând brutăria, terasa exterioară şi terasa interioară.

ANUNŢUL făcut astăzi de PAUL

„Am ales Piaţa Romană deoarece este una dintre principale zone ale Bucureştiului, cu un trafic pietonal intens, un mare centru universitar şi o zonă rezidenţială importantă,” explică Monica Douglas, Marketing Director Paul. „Cu noua brutărie Paul Romană, clienţii pot avea acces uşor la produsele noastre, potrivite pentru orice moment al zilei, cu ingrediente de cea mai bună calitate, servite pe loc sau la pachet. Următorul pas pe care îl vom face în demersul nostru de a veni mai aproape de consumatorii noştri va fi inaugurarea celei de-a 10-a brutării Paul, şi anume în Mall Promenada, săptămâna aceasta. Astfel, vom atinge obiectivul de dezvoltare pe care ni l-am propus pentru acest an şi vom avea 10 brutării Paul în România”, a adăugat Monica Douglas.

Odată cu aceste două brutării, Paul a creat 50 de noi locuri de muncă. Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie şi patiserie franţuzească de familie. În  România, brandul este prezent din 2008. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
romana,
mall,
promenada,
deschidere
/actualitate/anuntul-facut-astazi-de-paul-11523845
11523845
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.