Gabriela Firea vrea o lege de includere a unor spaţii pentru after school în proiectele viitoarelor biserici

Postat la 16 octombrie 2013 43 afişări

Senatorul PSD Gabriela Firea declară că va susţine o propunere legislativă pentru includerea în proiectele viitoarelor lăcaşuri de cult a unor spaţii pentru after school şi şcoală de duminică, iniţiativa urmând să prevadă şi construirea unor astfel de spaţii în apropierea bisericilor existente.

Gabriela Firea vrea o lege de includere a unor spaţii pentru after school în proiectele viitoarelor biserici

 Ea precizează, într-un comunicat, că a avut "bucuria şi privilegiul de a participa, în ultimele zile, la două evenimente încărcate de spritualitate - Sărbătoarea Sf. Cuvioase Parascheva de la Iaşi şi oficierea Sfântei Liturghii de către Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române la Catedrala din Voluntari, care poartă Hramul Sfintei Parascheva, ocrotitoarea oraşului".

"Am fost impresionată de numărul mare al credincioşilor prezenţi la fiecare dintre aceste evenimente, dovadă a rolului extraordinar de important pe care îl are credinţa în sufletul românilor. Dar, mai ales, am fost bucuroasă să constat că se aflau acolo mulţi copii şi tineri. Ei mi-au reamintit de pelerinajele pe care le-am făcut în copilărie alături de familia mea, de entuziasmul cu care aşteptam să mergem împreună la Liturghie, de seriozitatea cu care ascultam învăţăturile despre credinţă ale bunicii", afirmă Firea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gabriela-firea-vrea-o-lege-de-includere-a-unor-spatii-pentru-after-school-in-proiectele-viitoarelor-biserici-11522007
11522007
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.