Care sunt dobânzile şi costurile creditelor pentru investiţii imobiliare

Postat la 26 mai 2017 93 afişări

2017 pare să fie anul creditelor pentru achiziţionarea sau construcţia de locuinţe. Programul Prima Casă a atins un maxim istoric al solicitărilor de garantare, fiind înregistrate zilnic peste 500 de noi solicitări. Băncile au pregătit produse proprii de creditare pentru a face faţă cererii.

Care sunt dobânzile şi costurile creditelor pentru investiţii imobiliare

MEDIAFAX prezintă câteva dintre produsele de creditare (credite pentru investiţii imobiliare cu ipotecă), după consultarea site-urilor principalelor bănci care vând astfel de credite.

În afara costurilor menţionate în oferta băncilor, solicitanţi trebuie să acopere costul asigurării imobilului şi, în anumite cazuri şi asigurarea de viaţă.

Nu toate băncile afişează toate comisioanele percepute, dar nici Dobânda Anuală Efectivă (DAE), care este un bun instrument pentru a compara ofertele creditorilor din perspectiva tuturor costurilor creditului (dobândă, comisionul de analiză a dosarului de credit, comisionul anual de administrare a creditului şi alte costuri, după caz).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.