"Cenuşăreasa de România". Povestea unui supermodel internaţional din Călăraşi

Postat la 25 mai 2017 130 afişări

Tânăra se poate lăuda că este prima româncă care a apărut pe revista Vogue şi, de asemenea, la vârsta de 19 ani a ajuns să reprezinte imaginea parfumului "Gold" de la casa de modă Donna Karan, pentru care a semnat un contract de 700.000 de dolari.

"Cenuşăreasa de România". Povestea unui supermodel internaţional din Călăraşi

Elena Baguci, căreia i se mai spune şi "Cenuşăreasa de România", lucrează pentru cele mai mari case de modă din lume şi poartă haine create de designeri foarte cunoscuţi, dar în urmă cu câţiva ani, viaţa ei era cu totul altfel. Tânăra suferea foarte tare din cauza problemelor financiare şi purta mereu haine sărăcăcioase, motiv pentru care era sursa amuzamentului colegilor săi.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.