Senior Software a înregistrat o cifră de afaceri de 14.3 milioane de lei în 2016, în creştere cu peste 20% faţă de 2015

Autor: Florin Casota Postat la 25 mai 2017 122 afişări

Senior Software, furnizorde soluţii software pentru managementul afacerilor, a înregistrat o cifră de afaceri de 14.3 milioane de lei în 2016, în creştere cu peste 20% faţă de 2015. Tot anul trecut compania a avut o creştere a profitului cu peste 44% faţă de anul precedent. De asemenea, la începutul lui 2017, Senior Software a lansat itDepot, o platformă B2B pentru echipamente şi consumabile.

Senior Software a înregistrat o cifră de afaceri de 14.3 milioane de lei în 2016, în creştere cu peste 20% faţă de 2015

În acelaşi timp, pentru a fi mai aproape de clienţii din zona Moldovei şi pentru a-şi consolida poziţia de business în această regiune, Senior Software a deschis în 2016 cel de-al patrulea punct de lucru, la Iaşi. Astfel, compania are acum un birou central la Bucureşti şi trei birouri regionale în Constanţa, Cluj şi Iaşi, iar echipa completă este formată din aproximativ 140 de angajaţi, din care 27% cu o vechime de peste 5 ani în companie.

“Pentru noi, 2016 a fost un an de consolidare a echipelor din toate punctele de lucru, precum şi a portofoliului de soluţii software integrate pe care le oferim. Iar acest lucru s-a concretizat într-un standard ridicat de calitate a serviciilor furnizate, precum şi în rezultatele excelente pe care le-am obţinut. În 2017 continuăm să venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor cu noi servicii şi produse prin lansarea unei divizii specializate de echipamente, care completează perfect soluţiile noastre de business” a declarat domnul Daniel Toma, Director General Senior Software.

În prima parte a anului 2017, Senior Software a lansat itDepot, o platformă B2B pentru echipamente şi consumabile. Prin intermediul acesteia, compania oferă soluţii la cheie formate atât din sisteme software pentru managementul afacerii, cât şi din echipamente hardware de la: Zebra, Honeywell, Datalogic şi alţii. Printre produsele disponibile pe itDepot se pot găsi: cititoare coduri de bare, scanere pentru toate tipurile de coduri, imprimante de etichete, cântare electronice, terminale mobile pentru depozite sau tablete rezistente pentru agenţi.

Senior Software dezvoltă şi implementează sisteme informatice specializate pe verticale de piaţă: ERP, BI, CRM, SFA, SCM, CPM, E-commerce, APS şi MES.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.